Everything about tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen design planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Product olarak prefabrik ev 3+one fiyatları ile prefabrik ev fiyatları 2+1 aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev 3+1 fiyatları etkilenebilmektedir.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Evet, prefabrik evlere doğalgaz bağlanabilir. Prefabrik evler, betonarme evler gibi kalıcı yapılar olduğundan, doğalgaz idarelerinden onaylı bir projeyle doğalgaz tesisatı döşenebilir ve kullanıma hazır hale getirilebilir.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Prefabrik çanakkale prefabrik ev modelleri ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış edirne prefabrik ev modelleri duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

En fazla 3 kata kadar ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar izni alınması edirne prefabrik ev gerekir. Elektrik ve su tesisatı döşenebilir. Standard beton yapılardan hiç bir farkı yoktur.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

4. Yüksek Tavanlı Modeller: Bir diğer prefabrik ev modeli ise yüksek tavanlı evlerdir. Bu modeller, ferahlık tekirdağ prefabrik ev fiyatları hissi yaratmak ve contemporary bir yaşam alanı oluşturmak isteyen kişilerin çanakkale prefabrik ev modelleri tercihleri arasında bulunmaktadır.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Report this wiki page